تولید اسیدهای آمینه از ضایعات کشتارگاه طیور و استفاده در جیره غذایی دام و طیور

 

پودر ضایعات کشتارگاهی طیور به‌دلیل پروتئین زیاد و قیمت مناسب منبع ارزشمندی جهت تامین پروتئین جیره است. اما کارآیی استفاده از آن به تعیین دقیق کیفیت پروتئین در این محصول بستگی دارد. ضایعات کشتارگاه مرغ که شامل امعا و احشا، خون، استخوان، سر، پا و پر می‌باشد، 28 تا 30 درصد وزن کل تولید را به خود اختصاص می‌دهد. پروتئین نقش مهمی در تمام فرآیندهای بیولوژیکی بازی می‌کند و اسیدهای آمینه نیز بلوک‌های ساختمان پروتئین هستند. بخش بزرگی از سلول‌ها، عضلات و بافت‌ها از اسیدهای آمینه تشکیل شده است همچنین اسیدهای آمینه نقش اساسی در انتقال و ذخیره مواد مغذی دارند و می‌توان از آن‌ها در جیره غدایی و تغذیه دام و طیور استفاده نمود. کشور ایران تا کنون تکنولوژی استخراج اسید آمینه از ضایعات کشتار گاهی را ندارد. لذا می‌توان طی فرآیندهایی مانند آبکافت آنزیمی از ضایعات حاصل از کشتار مرغ اسید آمینه تولید نمود و تا حدی از نیاز کشور به این محصول را برطرف نمود.

 

جهت مشاهده آموزش ثبت‌ ایده/طرح در رویداد اینجا کلیک کنید.

جهت ورود به صفحه ثبت‌ ایده/طرح رویداد اینجا کلیک کنید.